Chat with us, powered by LiveChat

Telefonun kapanma nedenler ve çözümleri

Telefonun kapanmasına neden olabilecek etkenlerden biri de telefonu düşürmektir. Telefona herhangi bir nedenle çarpıldığında veya baskı yapıldığında ana kart...

ıstakını gondar

Telefonu herhangi bir durumda kapatmak endişe vericidir. Cep telefonunuzun şarjının olmadığını bilseniz bile, telefonun arızalanacağı endişesi vardır. Jetonar, cep telefonunun kapanma nedenlerini araştırırken bu sorunu çözmek için etkili çözümler sunmak için bugün yanınızda. Elbette telefonu kapatmak bu cihazın parçalarının durumuna ve diğer koşullara bağlıdır. Örneğin, cep telefonunun yakın zamanda darbe alıp almadığına veya su hasarına uğrayıp uğramadığına bakılmalıdır. Elbette Jetonar'ın profesyonel cep telefonu tamir teknisyenleri, cep telefonunun sık sık kapanmasının ana nedenini belirlemek ve bu sorunu profesyonelce çözmek için telefonu dikkatli bir şekilde kontrol eder ve sorunları giderir; Sorun tamamen çözülene ve telefon tamir edilene kadar meslektaşlarımız yanınızda.

 

Telefonun kapanma nedenler ve çözümleri

 

Telefonun kapanma nedenleri

Cep telefonlarını ve tabletleri kapatmanın birçok nedeni vardır. Cep telefonunuz yakın zamanda vurulmadıysa ve bu sorundan eminseniz, bir yazılım sorunu telefonunuzun kapanmasına neden olmuş olabilir. Bazı virüsler bu tür sorunlara neden olur ve sistem tutarsızlıkları da söz konusu olabilir. Bazen telefon sıcaklığı çok yüksek olduğu için kapanıyor. Akıllı telefonlar, sıcaklık belirli bir limiti aşarsa, parçaları korumak için cihaz otomatik olarak kapanacak şekilde tasarlanmıştır. Tabii ki batarya zarar görmüş olabilir ve telefonun şarjı bitmiş olabilir. Çarpma ve ıslanma telefonun kapanmasının diğer nedenleridir ve cihazın parçalarına verdikleri hasarın şiddetine göre telefonda çeşitli sorunlara neden olurlar.

 

Telefonun darbe gördükten sonra sürekli kapanmasının nedeni nedir?

Cep telefonunun kapanmasına neden olabilecek faktörlerden biri de düşürmektir. Ama neden vurulduktan sonra telefon kapanıp duruyor? Cep telefonunda tam bir sorun giderme yapılmadan bu soruya doğru ve kesin bir cevap vermek mümkün değildir. Telefon elinizden düştüğünde veya herhangi bir nedenle çarpıldığında veya basıldığında kart, pil, ekran ve hatta sabit disk gibi parçalar hasar görebilir. Cep telefonunun görünümü bile zarar görmemiş olabilir; Ancak iç kısımlar çarpma sonucu işlevini kaybetmiş veya zayıflamıştır. Telefon vurulduktan sonra kapanırsa, ayrıntılı sorun giderme yaparken hasarlı parçaları tanımlayabilmeleri ve onarabilmeleri veya değiştirebilmeleri için mümkün olan en kısa sürede yetkili ve güvenilir bir tamirhaneyi ziyaret edin. Meslektaşlarımızın sorunla ilgilenmesi için Jetonar sistemine mobil onarım talebi kaydedebilirsiniz.

 

Telefona su girmekten sonra kapanması

Cep telefona su girmesi, bu cihazın çalışmasındaki birçok sorunun kaynağıdır. Telefon açılıncaya kadar nemin hangi kısımlara ulaştığı ve hangi kısımların zarar gördüğü söylenemez. Su genellikle panolara ulaşır ve devreleri devre dışı bırakır. Bu durumda telefon hemen kapanacak ve artık onunla çalışamayacaksınız. Ancak bazen girilen su miktarı azdır veya doğru ve zamanında alınan önlemlerle hasar en aza indirilir ve görünüşe göre telefonun hiçbir sorunu yoktur. Birkaç gün sonra telefonun kapandığını gördüyseniz, nem devrelerin veya pilin sülfatlanmasına neden olmuş olabilir. Zamanla bu sorun cep telefonunun çalışma sürecinde sorunlara ve sık sık kapanmasına neden oluyor.

 

Telefon kapandığında ne yapmalı?

Çoğu durumda telefonun kapanması bir uyarı işaretidir ve bu sorunu en kısa zamanda deneyimli tamirciler tarafından kontrol ettirip düzeltmeniz gerekir. Jetonar danışmanları, kullanıcıların telefonu tamir etme şansını artırmak için cep telefonu kapandığında bir dizi basit işlem yapmalarını önerir. Öncelikle telefonun arkasını kontrol edin ve içinde herhangi bir şişkinlik veya şişlik olmadığından emin olun; Bu sayede pilin sağlığından bir ölçüde emin olabilirsiniz. Ardından şarj aleti vb. aksesuarları kontrol edin ve herhangi bir sorun olmadığından emin olun. Telefon ayarlarına gidip size göre sıra dışı olan şeyleri düzeltmeniz fena değil. Telefonu sıfırlamak zararsız olmayan başka bir işlemdir.

 

Jetonar kapsamlı merkez online bir uzman onarım merkezidir, bu makale sizin için yararlı oldu mu? Yorumunuzu aşağıdaki kutuya yazın. Ayrıca telefonun kapanma sorununu çözmek için Jetonar bayisi ile iletişime geçebilir veya siteye cep telefonu onarım talebi oluşturabilirsiniz.

Yorumlar